Omakotitalon rakentaminen Lahden ja Heinolan seudulla

Omakotitalojen rakentaminen on Rakennusliike A. Rossin erikoisosaamista. Rakennamme sekä puutaloja että kivitaloja. Myös talopakettien pystytys ja pelkkien talon perustusten teko onnistuvat. Toimimme pääasiassa Lahdessa ja Heinolassa, joustavasti myös muualla Päijät-Hämeessä.

Omakotitalo avaimet käteen -pakettina

Omakotitalon rakentaminen on iso investointi. Projektin teettäminen ammattitaitoisella rakennusliikkeellä on usein ensirakentajalle kaikista mukavin ratkaisu.

Hintalappu tiedossa

Kun omakotitalo rakennetaan avaimet käteen -periaatteella, saat etukäteen aina tarkan hinnan kustannuksista. Rakennustyöt etenevät sovitussa aikataulussa ja voit itse keskittyä omiin puuhiin, ilman työmaalla ravaamista ja stressiä. Tiedät muuttopäivän aina etukäteen, ja silloin pääset heti upouuteen, siistiin kotiin.

Koti viimeisen päälle

Avaimet käteen -pakettiin kuuluu myös vuositarkastus. Tarkastus tehdään vuoden kuluttua rakennuksen valmistumisesta. Siinä käydään läpi mahdolliset talon elämisestä aiheutuneet viat, kuten vaikkapa maalin repeytyminen seinän nurkasta. Jos ongelmia ilmenee, korjaamme ne ilman lisäkuluja.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kun suunnittelet omakotitalon rakentamista, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme myös rakentamiseen tai muihin palveluihin liittyviin kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.

Katso myös