Vaikeina aikoina nostetaan esiin toivo

Aamukahvilla olemme jo tottuneet siihen. Kun sanomalehden tai läppärin avaa, näitä synkkiä otsikoita alkaa hyppiä silmille.
 
“Rakentamisen alan ahdinko.”
 
“Konkurssiaalto uhkaa.”
 
“Rakennusliikkeet vaikeuksissa.” 

 

Samaan aikaan kun lehdet putoilevat puista ja syksy tummenee, tummenee myös taloudellinen näkymä koko Euroopassa. Koronapandemian kurittamassa maailmassa on tapahtunut uuden, lyhyen nousukauden jälkeen ikäviä asioita, jotka huolestuttavat meitä kaikkia. Sota on tullut mantereellemme, taloudelliset tunnusluvut sukeltavat ja hinnat nousevat. Ensimmäisen iskun taloudellisesta ahdingosta ottaa rakennusala. Rakentajat seisovat tällä hetkellä tuulessa ja tuiskussa.
 
Vaikeista ajoista on puhuttu paljon, mutta me haluamme ottaa esille ajatuksen toivosta. Synkkyyteen ja melankoliaan ei ole syytä vajota, vaan tarpeellista on etsiä tästäkin haasteesta hyvät ja positiiviset puolet. Ne unohtuvat helposti, jolloin mieli ahdistuu ja valo himmenee. Me uskomme, että kaikesta huolimatta edessämme on valoisa tulevaisuus.
 
Vetureina monipuolisuus ja joustavuus
 
Monipuolisuus ja joustavuus ovat rakennusliikkeen kulmakiviä. Taloudellisesti vaikeina aikoina on tärkeää, että osaaminen ei ole kahlittu tiettyyn osa-alueeseen tai pelkästään tietynlaisiin projekteihin. Monipuolinen osaaminen kaikista rakentamisen vaiheista ja kaikenkokoisista tehtävistä on kullanarvoista. Silloin työhön ryhdytään, vaikka asiakkaan tarve olisi erityinen tai hyvin spesifi.
 
Joustavuus luo mahdollisuuden palvella asiakasta kaikissa tilanteissa. Kun erilaisista tarpeista, aikatauluista ja toiveista on mahdollisuus päästä aina yhteisymmärrykseen, mahdollistaa se hienoja kohtaamisia ja erinomaisia asiakaskokemuksia. Erityisesti näinä aikoina joustavuuden arvo kasvaa: työt tehdään siten, että ne palvelevat kaikkien tarpeita.
 
Me A.Rossin työntekijät kuljemme monipuolisuus ja joustavuus työkalupakissamme. Ne ovat arvoja, joiden varassa on hyvä ottaa vastaan huominen päivä.
 
 
Rohkeus mennä eteenpäin
 
Kun päivä ympärillä pimenee, vaatii eteenpäin kulkeminen rohkeutta. Jos tässä taloustilanteessa on mahdollisuus toteuttaa omia rakentamiseen riittäviä unelmia, tekijöitä kyllä on. Jonkin projektin tai rakennuksen saattaminen valmiiksi voi tuntua pelottavalta, mutta yhteistyön kautta rohkeus kasvaa. Vaikeat ajat saattavat lamaannuttaa, mutta eteenpäin on rohkean mieli.
 
Meillä A.Rossin rakentajilla on rohkeutta katseessa. Jokainen päivä tuo mahdollisuuden uuden oppimiseen. Me haluamme niin tiedossa, taidossa kun halussa auttaa ja tehdä uusia asioita. Monipuolinen ja joustava asenteemme rakentamisen ja saneerauksen kaikissa tehtävissä luo toivoa tulevaan. Vaikka päivä ympärillä pimenee, me lähdemme kirkkain mielin kohti uusia haasteita.
 
Rohkeutta se vaatii. Ja sitä meiltä löytyy.