KATTAVAT RAKENNUSPALVELUT LAHDEN JA HEINOLAN SEUDULLA

Rakennusliike A. Rossi rakentaa ja remontoi kohteessa kuin kohteessa. Rakennamme mm. puutaloja, kivitaloja sekä muita rakennuksia aina vapaa-ajan asunnoista autotalleihin. Myös talopakettien pystytys tai pelkkien talon perustusten teko kuuluvat palveluihimme.

 

Samoin meiltä löytyy vahvaa osaamista korjausrakentamisen parista. Olipa kyseessä pintaremontti tai laajempi korjausrakentaminen, meiltä löydät osaavat tekijät. Toimimme pääasiassa Lahdessa, Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeessä.

Meiltä löydät tekijät kohteeseesi! Miten voimme auttaa?

uudisrakentaminen

Toteutamme uudisrakentamista joko osissa tai kokonaisuutena avaimet käteen -palveluna.

korjausrakentaminen

Toteutamme korjausrakentamisen pienet kuin suuret projektit kokonaisuudessa.

Lue lisää
lvi-palvelut

Meiltä myös LVI-työt kattavasti, niin huolto-, korjaus- kuin uudiskohteissa.

 

Lue lisää
avaimet käteen

Niin puu-, hirsi-, kivi- kuin muutkin talot suoraan, helposti ja vaivattomasti meiltä.

MUITA PALVELUITAMME:

 

Laatoitukset:

Teemme pieniä sekä suurempia laatoituksia. Oli sitten pienen eteisen laatoitus, keittiön välitila tai vaikka isompia kokonaisuuksia.

 

Perustukset:

Toteutamme räätälöitynä perustukset maatöineen siihen valmiusasteeseen johonka sinä haluat, mahdollisuus myös sisätäyttöihin ja lattiavaluun.

 

Pystytykset:

Haluatko säältä suojaan paketin tai vaikka vain rungon? Voidaan räätälöidä teille sopiva kokonaisuus mikä auttaa teitä projektissanne eteenpäin. Mahdollisuus vaikka elementtien tai hirsikehikon asennukseen.

 

Kattoremontit:

Näyttääkö naapurisi talo uudemmalta lentokoneesta? Toteutamme kattoremontteja, sekä kattojen asennuksia myös uudiskohteisiin, kysy tarjous niin rakennuksesi saa uuden ilmeen ilmakuviin.

 

Sisäremontit:

Sisäpintoihin uutta ilmettä tai uudiskohteessa ensimmäistä näkyviin jäävää pintaa? Maalaukset, listoitukset, lattiat, katot, lähes kaikki mitä tarvitset. Muista että teemme sinulle.

 

Kalusteet:

Uusi keittiö, lisää säilytystilaa, paremmat ratkaisut? Haluamme auttaa sinua käyttämään tilasi niin, että se palvelee tarpeitasi mahdollisimman laajasti, sisältäen helppokäyttöisyyden.

 

Terassit:

Lisää tilaa rakennuksen ulkopuolelle, luo monet eri ratkaisut. Niin terassit, lasitukset, kesäkeittiöt tai miksei vaikka uusi laituri tai ponttooni.

 

Piharakennukset:

Puuvaja, pihasauna tai miksei molemmat samassa paketissa, laajennetaan vielä tupa kylkeen ja eikun ystävien kanssa löylyihin. Vielä kun ystäville nukkuma-aitta, niin saa nukkua itse rauhassa.

 

Hallit:

Hallit ja suuret kiinteistöt onnistuvat myös kokemuksen kautta. Mikäli tarvitset lisää hallitilaa olethan yhteydessä.

 

 

NÄYTTÄVÄT JA KESTÄVÄT LAATOITUKSET

 

Olipa kyseessä sitten esimerkiksi eteisen laatoitustyöt, keittiön välitilan laatoitus tai jokin muu toive, autamme mielellämme! Laatoituksella saat kulutuksen kestävää ja helppohoitoista pintaa kotiisi tai muuhun kohteeseen. Otamme vastaan niin pieniä sekä suurempia laatoituskokonaisuuksia. 


KIINNOSTAAKO AVAIMET KÄTEEN -PALVELUN HELPPOUS?

 

Rakentaminen on iso investointi. Etenkin ensirakentajalle projektin teettäminen ammattitaitoisella rakennusliikkeellä on kaikista mukavin ratkaisu. Autamme mielellämme uuden äärellä.

 

KESTÄVIÄ TOTEUTUKSIA KORJAUSRAKENTAMISEEN

 

Kun tarvitset kohteeseesi kunnostusta, laajennusta tai korjausta, autamme mielellämme. Toimimme luotettavana kumppanina kaikissa korjausrakentamiseen liittyvissä projekteissa. Olipa kyseessä sitten pienten kunnostustöiden tekeminen tai suuremman remontin suunnittelu, meiltä löytyy tarvittavaa osaamista ja kokemusta.

 

RATKAISUJA OMAKOTITALOISTA TEOLLISUUSHALLEIHIN JA JULKISEN SEKTORIN KOHTEISIIN

 

Haaveissa oma koti tai toimiva toimitila? Kun päätät rakentaa uuden kodin tai jonkin muun uudisrakennuksen, autamme projektin jokaisessa vaiheessa.  Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Olipa kyseessä julkisen sektorin kohde, toimitila, rivitalo, moderni kaupunkikoti, perheelle suunniteltu tilava talo tai mökki luonnon helmassa, ota yhteyttä. 

 

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS RAKENNUSPALVELUISTAMME!

Kun suunnittelet uudisrakentamista tai tarvitset korjausrakentamisen ammattilaisia, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme rakentamiseen tai korjausrakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.