AJANKOHTAISET JUTUT, TIEDOTTEET JA VINKIT!

Rakennusliike A. Rossi Oy kulkee aina aallonharjalla. Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet ja osaavat tekijät. Nojaamme niin nykyaikaseen tekniikkaan kuin hyväksihavaittuun, kestävän rakennustavan perusperiaatteisiin. 

 

Täältä löydät ajankohtaiset jutut toiminnastamme sekä muuta mielenkiintoista rakentamiseen ja remontointiin liittyen!

 • 29/05/2024
  MIELIKUVITUS PURKAA RAKENTAMISEN RAJOJA

  Me kaikki olemme olleet lapsia ja suurin osa meistä on leikkinyt Legoilla. Maailman suurin leluvalmistaja sekä brändi Lego on luonut tarinaa jokaisen rintaan. Me viemme ne eteenpäin tuleville jälkipolville, jotka muovaavat sen omaksi tarinaksi. 

  Lue lisää
 • 21/05/2024
  YRITTELIÄISYYDELLÄ HUOMISEEN

  Kun tavallinen aamu sarastaa Suomessa, liikkeelle lähtee monia yrittäjiä. Yksi heistä sytyttää valot leipomoon, toinen taas hyppää linja-auton rattiin. Yksi avaa kahvilan ovet, toinen alkaa pestä katua. Pian ilmoille kantautuu monia työn ääniä: jossakin rakennetaan, toisaalla käynnistyy työkoneet. Tavallinen arkiaamu on täynnä ahkeruutta, jota voidaan kutsua yrittäjyydeksi.

  Lue lisää
 • 11/04/2024
  Elämää kaikilla aisteilla

  Istun tontin reunalla ja katselen edessäni kasvavaa nuorta taimikkoa. Kevätaurinko lämmittää maata ja pieni puro solisee jossakin. Kuulen metsiköstä mustarastaan laulun, ja se tuo mieleeni lapsuuden. Muistan huolettomuuden, ilon ja naurun. Leikimme sisarusteni kanssa oman kotimme pihalla, ja muistot tuovat hyvän mielen. Sisälläni syttyy unelma omasta talosta, josta tulee minun lapsieni lapsuudenkoti. 

  Lue lisää
 • 21/02/2024
  Aika kulunut, askel tuntemattomaan

  Usein vuosien jälkeen, miettien mennyttä herää ajatus, kuinka nopeasti ne kaikki vuodet vierivätkään? Jos yrittää koota ajatukset yhteen virkkeeseen, siihen sisältyy usein paljon tunteita. Pintaan nousee iloja, suruja, onnistumisia, tappioita, kasvua ja rakkautta.
   

  Lue lisää
 • 13/12/2023
  Työpäivä, joka kirkastaa mielen

  Yöllä oli ollut pakkasta. Koleaan syysaamuun nousi hengitykseni tahdissa höyryä. Nousevan auringon punertava kajo loi ensimmäisiä valonsäteitä pakettiautoni kylkeen. Avatessani ovia silmäni osuivat työpaikkani nimeen. Rakennusliike A. Rossi. Minun, tavallisen rakentajan, työpaikka.
   

  Lue lisää
 • 07/12/2023
  Vaikeina aikoina nostetaan esiin toivo

  Aamukahvilla olemme jo tottuneet siihen. Kun sanomalehden tai läppärin avaa, näitä synkkiä otsikoita alkaa hyppiä silmille.
   
  “Rakentamisen alan ahdinko.”
   
  “Konkurssiaalto uhkaa.”
   
  “Rakennusliikkeet vaikeuksissa.” 

   

  Lue lisää

Haluatko kuulla lisää rakennus- ja remonttipalveluistamme?

Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme auttaa! Vastaamme mielellämme  rakentamiseen tai muihin palveluihimme liittyviin kysymyksiin. Soita, lähetä sähköpostia tai laita viesti suoraan sivujemme yhteydenottolomakkeella.