UUDISRAKENTAMINEN LAHDESSA JA HEINOLASSA

Tarve uudelle talolle, hallille, mökille, katolle, pihavajalle, keittiölle – melkein mille vain rakentamiselle?

Ei ole niin pientä tai suurta asiaa mitä emme haluaisi tehdä, ajattelemme että rakentamisessa on vain mielikuvitus ja luovuus rajana.  

 

Ota yhteyttä, Rakennusliike A. Rossi toteuttaa toiveesi kustannustehokkaasti! Palvelemme Lahdessa, Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeen alueella.

 

TOTEUTAMME MYÖS PERUSTUKSET, LAATOITUKSET JA PYSTYTYKSET

Rakentaminen alkaa aina perustusten kaivamisesta. Perustuksia ei kannata tehdä itse, sillä tehtyjä virheitä on usein erittäin kallista ja hankalaa korjata. Rakennusliike A. Rossi tekee talon perustukset vuosien kokemuksella. Halutessasi voit tilata meiltä pelkät perustukset tai toisaalta jättää koko rakennusprojektin hoidettavaksemme.
 
Olipa kyseessä sitten esimerkiksi eteisen laatoitustyöt, keittiön välitilan laatoitus tai jokin muu toive, autamme mielellämme! Laatoituksella saat kulutuksen kestävää ja helppohoitoista pintaa kotiisi tai muuhun kohteeseen. Otamme vastaan niin pieniä sekä suurempia laatoituskokonaisuuksia. 

Katso myös LVI-palvelumme

KASVAEN JA KEHITTYEN YHDESSÄ ASIAKKAAMME KANSSA

 

"Meillä on halu auttaa, mutta samalla myös palava halu oppia uutta. Haluamme tehdä uusia asioita rakentamalla toiveenmukaisia kohteita ja toteuttaa unelmia. Parasta on asiakkaan välille syntyvä luottamus.

 

Uusi on aina uusi. Uudessa tilassa aistit terävöityvät, on uuden näköistä, tuoksuista ja kuuloista."

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS UUDISRAKENTAMISESTA!

Kun suunnittelet rakentamista, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme rakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Rakennustiimimme tavoitat niin puhelimitse, sähköpostilla kuin sivujemme lomakkeella.