AVAIMET KÄTEEN -RAKENTAMINEN LAHDEN JA HEINOLAN ALUEELLA

6 askelta IDEASTA TOTEUTUKSEEN

 

Avaimet käteen -palvelu tuo helppoutta rakentamiseen. Miksi tehdä itse, kun voi antaa ammattilaisen hoitaa asia. Sinun tarvitsee vain tietää mitä haluat, ja siinäkin voimme auttaa! Ohesta löydät kuuden stepin idean, jolla saamme tämän toimimaan mahdollisimman helpoksi. Kuljetaan yhdessä kuusi askelta, ja tehdään unelmista totta.

RAKENNUSLIIKE A. ROSSI OY

1. Haave uudisrakennuksesta

 

Mutta miten edetä idean ja projektin kanssa? Tarvitset luotettavan urakoitsijan, joka vetää projektin onnistuneesti läpi!

RAKENNUSLIIKE A. ROSSI OY

2. Ota yhteyttä urakoitsijaan!

 

Ole rohkeasti yhteydessä meihin! Sovimme alkutapaamisen, jossa hahmotellaan haaveet ja raamit.

RAKENNUSLIIKE A. ROSSI OY

3. Yhdessä suunnitellen hieno tulee

 

Etenemme suunnittelussa toiveitasi kuunnellen. Aikataulut ja urakan suuruus kaikkine yksityiskohtineen hahmottuvat.

RAKENNUSLIIKE A. ROSSI OY

4. Kustannukset tiedossa etukäteen

 

Annamme kustannustehokkaan tarjouksen kohteellesi. Muuttopäiväkin on jo tässä vaiheessa tiedossa!

RAKENNUSLIIKE A. ROSSI OY

5. Kokenut rakennustiimi toteuttaa

 

Me rakennamme - sinä nautit helppoudesta! Pidämme  Sinut kuitenkin ajantasalla siitä, miten projekti edistyy. 

RAKENNUSLIIKE A. ROSSI OY

6. Muuttovalmista!

 

Valmista! Käymme yhdessä kohteen läpi ja lopputarkastuksen jälkeen saat avaimet  uuteen kotiisi. 

KOTI VIIMEISEN PÄÄLLE

 

Kun omakotitalo rakennetaan avaimet käteen -periaatteella, saat etukäteen tarkan hinnan kustannuksista. Rakennustyöt etenevät sovitussa aikataulussa ja voit itse keskittyä omiin puuhiin ilman työmaalla ravaamista ja stressiä. Tiedät muuttopäivän aina etukäteen ja pääset heti upouuteen, siistiin kotiin.

 

Avaimet käteen -pakettiimme kuuluu myös vuositarkastus. Tarkastus tehdään vuoden kuluttua rakennuksen valmistumisesta. Siinä käydään läpi mahdolliset talon elämisestä aiheutuneet viat, kuten vaikkapa maalin repeytyminen seinän nurkasta. Jos ongelmia ilmenee, korjaamme ne ilman lisäkuluja.

 

Oletko löytänyt mieluisan talopaketin? Etsitkö osaavaa yritystä asentamaan sen? Vai kiinnoistaisiko täysin uniikkiratkaisu ns. pitkästä tavarasta rakennettuna? Rakennusliike A. Rossi pystyttää talopaketit ja muut ratkaisut ammattitaitoisesti. Meiltä omakotitalojen pystytys sujuu vikkelästi vuosien tuomalla kokemuksella. Rakennamme niin pitkästä tavarasta kuin talopaketteja hyödyntäen. Panostamme siihen, että pysymme sovitussa aikataulussa – laadusta yhtään tinkimättä.

 

 

RIVITALOT KESTÄVÄLLÄ TAVALLA

 

Avaimet käteen -palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta rakentamiseen ja lopulta avainten luovutukseen. Ymmärrämme suunnittelun, aikataulutuksen ja budjetin merkityksen rivitalorakentamisessa.

 

Käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikoita ja työskentelemme tiiviisti yhteistyössä tilaajan kanssa.

 

JULKISEN SEKTORIN TOTEUTUKSET

 

Kun valitset Rakennusliike A. Rossin kumppaniksesi, saat tiimin, joka hallitsee projektisi joka vaiheen suunnittelusta toteutukseen. Ymmärrämme, että julkisen sektorin tarpeisiin liittyy erityisiä vaatimuksia, budjetteja ja aikatauluja, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan kokonaisvaltaisia palveluita, jotka vastaavat näitä tarpeita.

 

TOIMITILAT JA HALLIT

 

Jos suunnittelet uusien toimitilojen tai hallin rakentamista tai nykyisten laajentamista, ota yhteyttä meihin ja keskustellaan, miten voimme auttaa. Toimitamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa heidän nykyisiä tarpeitaan vaan myös mahdollistavat kasvun ja muutokset tulevaisuudessa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS!

Kun tarvitset apua avaimet käteen -toteutukseen, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme  rakentamiseen tai muihin palveluihimme liittyviin kysymyksiin. Soita, lähetä sähköpostia tai laita viesti suoraan sivujemme yhteydenottolomakkeella.