KORJAUSRAKENTAMINEN HEINOLAN SEUDULLA

Etsinnässä korjausrakentamisen ammattilainen?

Rakennusliike A. Rossi toteuttaa korjausrakentamista mitä erilaisimmissa kohteissa aina omakotitaloista, rivitaloihin, toimitiloihin ja julkisen sektorin rakennuksiin. 

 

Ota yhteyttä, kartoitetaan yhdessä korjaustarve, tehdään kattavat suunnitelmat ja toteutetaan korkealaatuinen saneeraus. Teemme korjausrakentamista Lahdessa, Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeen alueella.

VARMAN PÄÄLLE TOTEUTETTUJA RATKAISUJA

 

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme laadukasta korjausrakentamista, joka perustuu vankkaan ammattitaitoon ja huolellisuuteen. Työmme pysyy aikataulussa ja budjetissa. Käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikoita, jotta toteutus kestää varmasti aikaa ja kulutusta. Olemme erikoistuneet monenlaisiin korjausrakentamisen palveluihin, mukaan lukien keittiö- ja kylpyhuoneremontit, kattoremontit, ikkunoiden ja ovien vaihdot, sekä paljon muuta. 

 

 

TIEDÄTKÖ MISSÄ KUNNOSSA KATTOSI ON?

 

Onko edellisestä kattoremontista aikaa jo vuosikymmeniä? Tiedätkö mikä on kattosi todellinen kunto? Moni katto päältä kaunis – rakenteissa saattaa silti piilotella ongelmia. Katon huolto tai korjaus kannattaa aloittaa hyvissä ajoissa ennen vaurioiden syntymistä. Aluksi selvitämme katon kunnon, havaitsemme mahdolliset ongelmat ja voimme aloittaa tarpeen mukaisen kattoremontin. Remontin asiantuntevaa suunnittelua ja huolellista toteutusta ei voida liikaa korostaa. Sen avulla voidaan välttyä ikäviltä yllätyksiltä ja kalliilta korjauksilta myöhemmin.

 

 

MISTÄ ALOITTAA JA MITEN EDETÄ?

 

"Korjausrakentaminen aiheuttaa asiakkaissamme usein suuren kysymystulvan tarvittavista toimenpiteistä, miten toteuttaa rakenteet ja tekniset jutut sekä uusia pinnat. Miten näihin kaikkiin voi saada vastauksen, ratkaisun tai toteutuksen! Kun valitset meidät kumppaniksi, et joudu näiden kanssa yksin, vaan autamme heti alkumetreillä oikealle reitille. Ja emme vain korjaa, vaan luomme samalla uuden ilmeen – juuri sellaisen joka piristää joka päivä!"

 

Ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ PAIKALLE KOKENUT KORJAUSRAKENTAMISEN TIIMI!

Rakennusliike A. Rossi toteuttaa korjausrakentamisen kustannustehokkaasti ja saumattomasti työnjäljestä tinkimättä. Remontoimme kaikenlaisia kohteita Heinolassa, Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeessä. Ota yhteyttä, ja sovitaan seuraavista askelista! Tavoitat meidät parhaiten puhelimella, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.