YRITTELIÄISYYDELLÄ HUOMISEEN

Kun tavallinen aamu sarastaa Suomessa, liikkeelle lähtee monia yrittäjiä. Yksi heistä sytyttää valot leipomoon, toinen taas hyppää linja-auton rattiin. Yksi avaa kahvilan ovet, toinen alkaa pestä katua. Pian ilmoille kantautuu monia työn ääniä: jossakin rakennetaan, toisaalla käynnistyy työkoneet. Tavallinen arkiaamu on täynnä ahkeruutta, jota voidaan kutsua yrittäjyydeksi.

Me miellämme helposti yrittäjyyden firman perustamiseen, omistamiseen ja elinkeinon harjoittamiseen. Kun nuori poika ilmoittaa haluavansa aikuisena yrittäjäksi, mielessämme on usein oman yrityksen perustaminen ja siihen liittyvät toimenkuvat. Todellisuudessa kyse ei ole ainoastaan byrokratiasta ja liiketoiminnan harjoittamisesta, vaan kaiken ytimessä on joukko ihmisiä varustettuna yritteliäällä asenteella.
 
Oletko koskaan miettinyt tarkemmin sanaa yrittäjä? Se on tuttu sana, mutta suomen kieli avaa sille uskomattoman paljon erilaisia merkityksiä. Yrittäjä-sana muodostuu tekemisestä yrittää, ja sitähän me kaikki teemme joka päivä. Me yritämme ehtiä bussiin, me yritämme olla kohteliaita, me yritämme saavuttaa tavoitteemme, me yritämme parhaamme. Yrittäminen ja yritteliäisyys ei ole siis sidoksissa firman omistamiseen tai perustamiseen, vaan me kaikki voimme mieltää itsemme yrittäjiksi! Kun pieni ekaluokkalainen ponnistelee lukemisen parissa tai kun eläkeläinen jaksaa kiertää päivälenkkinsä, yrittäjyyden asenne kukoistaa. Tärkeintä on, että toimii yritteliäästi ja yrittää parhaansa. 
 
Toimivan ja menestyvän yrityksen takana ovat totta kai firman perustajat eli yrittäjät. Yksin he eivät kuitenkaan olisi koskaan pärjänneet. Heidän taustallaan ja ympärillään on aina valtava joukko ihmisiä, jotka ovat kannustaneet ja auttaneet. Jokainen yritteliäs teko, rohkaiseva sana ja kannustava katse ovat olleet luomassa yrityksen menestystarinaa. 
 
Me Rakennusliike A.Rossilla haluamme luoda ympärillemme yritteliästä asennetta ja kunnioitusta työtä kohtaan. Kun jokapäiväiseen tekemiseen liittyy ahkeruus, rehellisyys ja yritteliäisyys, työ menestyy.